Відмова від відповідальності


(1) Вступ – Цей розділ регулює використання цього Сайту; Використовуючи цей Сайт, Ви висловлюєте свою згоду з «Відмовою від відповідальності». Якщо Ви не погоджуєтесь з будь-яким положенням «Відмова від відповідальності», не використовуйте цей Сайт (https://smartrecovery.org.ua/).

(2) Права на інтелектуальну власність – за відсутності вказівки на зворотне, Адміністрація Сайту або їх ліцензіари мають права на інтелектуальну власність щодо Сайту та його вмісту. Згідно з положенням про Ліцензію нижче, всі права на інтелектуальну власність захищені.

(3) Ліцензія на користування Сайтом – Ви можете переглядати, завантажувати для цілей кешування та роздруковувати вміст сторінок Сайту з урахуванням того, що:

(a) Ви не можете публікувати ці матеріали (включаючи публікації на інших веб-сайтах), відтворювати або завантажувати їх у будь-які приватні або громадські системи електронного пошуку. (Адміністрація Сайту підтримує сумлінне використання матеріалів Сайту у навчальних/некомерційних цілях).
(b) Ви не можете відтворювати, копіювати, розмножувати, продавати, перепродавати або іншим чином використовувати цей Сайт в комерційних цілях без нашої письмової на те згоди.

(4) Обмеження відповідальності – інформація на даному сайті надається безкоштовно, і, використовуючи даний Сайт, Ви погоджуєтесь з відмовою від можливих претензій на нашу адресу у зв’язку із вмістом Сайту.

Хоча Адміністрація Сайту докладає всіх зусиль для забезпечення коректності інформації, що розміщується на Сайті, Адміністрація Сайту не гарантує її точність та правильність; Адміністрація Сайту також не бере на себе відповідальність за працездатність та доступність Сайту та його оновлення.

Наскільки дозволяє чинне законодавство, ми не пов’язуємо себе будь-якими запоруками та гарантіями (включаючи, але не обмежуючись законні вимоги до якості, відповідності призначення, дотримання розумної обережності та навичок)

Відповідальність адміністрації Сайту обмежена та виключена до меж, дозволених чинним законодавством. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за витрати, втрати або збитки, які прямо або опосередковано виникли при діях, регульованих цією Відмовою від відповідальності, або пов’язані з використанням Сайту, включаючи, але не обмежуючись втраченим прибутком, контрактами, діловою репутацією, даними, доходом, виручкою або економією.

Проте ніщо в рамках цієї Відмови від відповідальності не обмежує відповідальність Адміністрації Сайту за шахрайство, заподіяння шкоди здоров’ю або смерть, спричинені злочинною недбалістю Адміністрації Сайту, а також будь-яку іншу відповідальність, яка не може бути обмежена в рамках чинного законодавства.

(5) Використання Форуму/Коментування – Ви не можете використовувати Сайт будь-яким чином, який може призвести до пошкодження Сайту, його непрацездатності чи недоступності.

Ви не можете використовувати Сайт будь-яким чином, що прямо або опосередковано веде до порушення законодавства, заподіяння шкоди або вчинення протизаконних дій.

Ви не можете використовувати цей Сайт для маркетингових цілей без письмового на те дозволу Адміністрації Сайту.

Ви не можете використовувати цей Сайт для здійснення масових та спаму.

Ви не можете використовувати цей Сайт для копіювання, розповсюдження та пересилання будь-яких незаконних матеріалів, або будь-яких інших матеріалів, які можуть стати підставою для судового переслідування відповідно до Англійського або іншого чинного законодавства. Усі матеріали, які Ви копіюєте, розповсюджуєте та пересилаєте за допомогою цього Сайту, не повинні бути дискримінуючими, непристойними, образливими, або викликаючими ненависть. Ці матеріали не повинні порушувати чиїсь права на інтелектуальну власність, права на конфіденційність, містити заклики до незаконних дій. Матеріали не повинні бути порнографічними, що принижують людську гідність, загрожують або навмисно вводять в оману.

Адміністрація Сайту залишає за собою право на свій розсуд видалити будь-який матеріал, розміщений на даному Сайті, заморозити або видалити Ваш персональний обліковий запис, обмежити Ваш доступ до Сайту або розпочати судове переслідування стосовно Вас.

Щодо всіх розміщених Вами матеріалів на даному Сайті ви даєте Адміністрації сайту повсюдне, безвідкличного, неексплозивне, вільне від зобов’язань право на їх використання, відтворення, адаптацію, публікацію, переклад та розповсюдження за допомогою будь-яких видів зв’язку та мовлення, а також право на суб-ліцензію .

(6) Посилання на сторонні сайти.
Деякі посилання на цьому Сайті ведуть до ресурсів, які розміщені на сторонніх сайтах. Адміністрація Сайту не несе жодної відповідальності за доступність цих ресурсів та за їх контент.

(7) Зміна положень Відмови від відповідальності – Адміністрація Сайту може переглядати положення Відмови від відповідальності у будь-який час.

будь ласка, ознайомлюйтесь з положеннями Відмови від відповідальності регулярно.
(8) Вичерпний характер Відмови від відповідальності — Ця Відмова від відповідальності має вичерпний характер щодо використання Сайту та має пріоритет над будь-якими іншими угодами щодо використання Сайту. (9) Правове поле – всі можливі суперечки будуть вирішуватися за нормами Австралійського права.

(10) Наші контакти – Ви можете зв’язатися з нами за допомогою електронної пошти info@smartrecovery.org.ua